esys.ir »
برد آرپی 2040 زیرو محصول Waveshare - میکروکنترلر محبوب RP2040 رزبری پای با پردازنده دو هسته ای کرتکس M0+ - دارای 2مگابایت حافظه فلش آنبرد - ابعاد کوچک 18 در 23.5 میلیمتری - قابل برنامه نویسی با زبان های مختلف C, C++, MicroPython و... - مجهز به پورت USB-C و 29 پین ورودی خروجی چند کاره - دارای کلید ریست و بوت
رزبری پای,میکروکنترلر RP2040 ,محصولات Waveshare ,کرتکس M0+
رسپبری پای پیکو دبلیو محصول جدید خانواده رزبری در سال 2022 است که مانند نسخه قبلی پیکو از میکروکنترلر RP2040 بهره می برد. این تراشه که ساخت بنیاد رزبری پای می باشد، دارای دو هسته پردازشی آرم کرتکس M0+ در کنار 256 کیلوبایت حافظه SRAM، حافظه فلش 2مگابایتی است. برد که در طرح شکل و ابعاد نسخه قبلی (51 در 21 میلیمتری) طراحی و عرضه شده، در این ورژن از یک تراشه وایفای CYW4343 از محصولات Infineon بهره می برد و به این ترتیب می تواند به عنوان گزینه مناسبی جهت کاربری های اینترنت اشیا مورد استفاده قرار گیرد، که به راحتی می توان برنامه های کاربردی با زبان های محبوبی مانند میکروپایتون برای آن توسعه داد.
رسپبری پای, میکروکنترلر RP2040 ,کرتکس M0+,میکرو پایتون
این محصول یک پکیج شروع به کار با بردهای رزبری پای شامل رزبری پای 4 با رم 2 گیابایت، کیس ABS، فن ، هیت سینک ، آداپتور و کابل تبدیل HDMI است. در این نسخه دارای 2 گیگابایت حافظه رم است و مجهز به اسلات میکرو اس دی جهت راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی اطلاعات است. برد دارای دو پورت micro HDMI و قدرت نمایش 4Kp60 است به این ترتیب امکان نمایش همزمان روی دو مانیتور میسر شده است. علاوه بر این، دو پورت از چهار پورت USB ارتقا داده شده و تبدیل به پورت USB 3 شده است. ارتقا به بلوتوث 5 ، اترنت گیگابایتی و پورت تغذیه USB-C از دیگر برتریهای این برد نسبت به نسخه 3 است. برد مجهز به خروجی صدا است ولی برای ورودی صدا پورت مستقیمی در نظر گرفته نشده است. این محصول که حالا به محبوبترین برد امبدد سیستم تبدیل شده کاربریهای مختلفی در زمینه اینترنت اشیا، رباتیک، خانه هوشمند و ... دارد.
رسپبری پای, اکرتکس A72,اینترنت اشیا ,رزولوشن تصویر 4K ,برودکام
رسپبری پای اولین برد میکروکنترلری خود را در ابتدای سال 2021 ارائه کرده است که از پردازنده ای با دو هسته آرم کرتکس M0+ بهره می برد این تراشه که به نوعی محصول اختصاصی میکروکنترلری بنیاد رزبری محسوب می شود، دارای 264 کیلو بایت حافظه داخلی SRAM است. برای این برد 2 مگابایت حافظه فلش نیز در نظر گرفته شده است. برد امکاناتی نظیر دو پورت سریال، 16 کانال PWM، سنسور دما و ... را در اختیار کاربران قرار می دهد و مناسب کاربری هایی مانند رباتیک ، اینترنت اشیا و ... می باشد.
رسپبری پای,ارزان قیمت,کرتکس M0
رسپبری پای 4 (rpi 4) در سال 2020 نسخه 8 گیگابایتی خود را عرضه کرده ( نسخه های 1 گیگابایتی و 2 گیگابایتی و 4 گیگابایتی نیز عرضه شده است) برد از همان پردازنده BCM2711 استفاده می کند و مجهز به اسلات میکرو اس دی جهت راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی اطلاعات است. برد دارای دو پورت micro HDMI و قدرت نمایش 4Kp60 است به این ترتیب امکان نمایش همزمان روی دو مانیتور میسر شده است. علاوه بر این، دو پورت از چهار پورت USB ارتقا داده شده و تبدیل به پورت USB 3 شده است. ارتقا به بلوتوث 5 ، اترنت گیگابایتی و پورت تغذیه USB-C از دیگر برتریهای این برد نسبت به نسخه 3 است. برد مجهز به خروجی صدا است ولی برای ورودی صدا پورت مستقیمی در نظر گرفته نشده است. این محصول که حالا به محبوبترین برد امبدد سیستم تبدیل شده کاربریهای مختلفی در زمینه اینترنت اشیا، رباتیک، خانه هوشمند و ... دارد.
رسپبری پای, ازان قیمت,کرتکس A72,اینترنت اشیا ,رزولوشن تصویر 4K ,برودکام ,رم 8 گیگابایتی
رسپبری پای 4 (rpi 4) با تغییرات چشمگیر نسبت به نسخه 3، در سال 2019 مبتنی بر پردازنده جدید 64 بیتی شرکت برودکام موسوم به BCM2711 عرضه شده که از چهارهسته آرم کرتکس A72 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتزی بهره می برد. این برد که مشابه دیگر اعضای خانواده رزبری قیمت پایینی دارد در این نسخه دارای 2 گیگابایت حافظه رم است (برخلاف نسخه های قبلی، در این نسخه امکان استفاده از رم های مختلف هم فراهم شده و نسخه های 1 گیگابایتی و 4 گیگابایتی نیز عرضه شده است) و مجهز به اسلات میکرو اس دی جهت راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی اطلاعات است. برد نسبت به مدل قبلی علاوه بر پردازنده قویتر (تا سه برابر) دارای دو پورت micro HDMI و قدرت نمایش 4Kp60 است به این ترتیب امکان نمایش همزمان روی دو مانیتور میسر شده است. علاوه بر این، دو پورت از چهار پورت USB ارتقا داده شده و تبدیل به پورت USB 3 شده است. ارتقا به بلوتوث 5 ، اترنت گیگابایتی و پورت تغذیه USB-C از دیگر برتریهای این برد نسبت به نسخه 3 است. برد مجهز به خروجی صدا است ولی برای ورودی صدا پورت مستقیمی در نظر گرفته نشده است. این محصول که حالا به محبوبترین برد امبدد سیستم تبدیل شده کاربریهای مختلفی در زمینه اینترنت اشیا، رباتیک، خانه هوشمند و ... دارد.
رسپبری پای, ازان قیمت,کرتکس A72,اینترنت اشیا ,رزولوشن تصویر 4K ,برودکام
رسپبری پای 4 (rpi 4) با تغییرات چشمگیر نسبت به نسخه 3، در سال 2019 عرضه شده و مبتنی بر پردازنده جدید 64 بیتی شرکت برودکام موسوم به BCM2711 است که از چهارهسته آرم کرتکس A72 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتزی بهره می برد. این برد که مشابه دیگر اعضای خانواده رزبری قیمت پایینی دارد در این نسخه دارای 4 گیگابایت حافظه رم است (برخلاف نسخه های قبلی، در این نسخه امکان استفاده از رم های مختلف هم فراهم شده و نسخه های 1 گیگابایتی و 2 گیگابایتی نیز عرضه شده است) و مجهز به اسلات میکرو اس دی جهت راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی اطلاعات است. برد نسبت به مدل قبلی علاوه بر پردازنده قویتر (تا سه برابر) دارای دو پورت micro HDMI و قدرت نمایش 4Kp60 است به این ترتیب امکان نمایش همزمان روی دو مانیتور میسر شده است. علاوه بر این، دو پورت از چهار پورت USB ارتقا داده شده و تبدیل به پورت USB 3 شده است. ارتقا به بلوتوث 5 ، اترنت گیگابایتی و پورت تغذیه USB-C از دیگر برتریهای این برد نسبت به نسخه 3 است. برد مجهز به خروجی صدا است ولی برای ورودی صدا پورت مستقیمی در نظر گرفته نشده است. این محصول که حالا به محبوبترین برد امبدد سیستم تبدیل شده کاربریهای مختلفی در زمینه اینترنت اشیا، رباتیک، خانه هوشمند و ... دارد.
رسپبری پای, ازان قیمت,کرتکس A72,اینترنت اشیا ,رزولوشن تصویر 4K ,برودکام ,رم 4 گیگابایتی
رسپبری پای 4 (rpi 4) با تغییرات چشمگیر نسبت به نسخه 3، در سال 2019 عرضه شده و مبتنی بر پردازنده جدید 64 بیتی شرکت برودکام موسوم به BCM2711 است که از چهارهسته آرم کرتکس A72 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتزی بهره می برد. این برد که مشابه دیگر اعضای خانواده رزبری قیمت پایینی دارد در این نسخه دارای 1 گیگابایت حافظه رم است (برخلاف نسخه های قبلی، در این نسخه امکان استفاده از رم های بالاتر هم فراهم شده و نسخه 2 گیگابایتی و نسخه 4 گیگابایتی نیز عرضه شده است) و مجهز به اسلات میکرو اس دی جهت راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی اطلاعات است. برد نسبت به مدل قبلی علاوه بر پردازنده قویتر (تا سه برابر) دارای دو پورت micro HDMI و قدرت نمایش 4Kp60 است به این ترتیب امکان نمایش همزمان روی دو مانیتور میسر شده است. علاوه بر این، دو پورت از چهار پورت USB ارتقا داده شده و تبدیل به پورت USB 3 شده است. ارتقا به بلوتوث 5 ، اترنت گیگابایتی و پورت تغذیه USB-C از دیگر برتریهای این برد نسبت به نسخه 3 است. برد مجهز به خروجی صدا است ولی برای ورودی صدا پورت مستقیمی در نظر گرفته نشده است. این محصول که حالا به محبوبترین برد امبدد سیستم تبدیل شده کاربریهای مختلفی در زمینه اینترنت اشیا، رباتیک، خانه هوشمند و ... دارد.
رسپبری پای در ابتدای سال 2018 ورژن جدیدی موسوم به Raspberry Pi 3 Model B plus را ارائه نموده است که نسبت به نمونه قبلی از پردازنده سریعتری برخوردار است فرکانس این پردازنده64 بیتی موسوم به BCM2837B0 که از چهار هسته کرتکس A53 تشکیل شده است تا 1.4 گیگاهرتز (نمونه قبلی: 1.2 گیگاهرتز) افزایش یافته است. برد در این نسخه نیز از یک رم 1 گیگابایتی بهره می برد و دارای اسلات MicroSD برای نصب و راه اندازی سیستم عامل و ذخیره سازی است به طوریکه سیستم عاملهای قبلی مانند رسپبین نیز توسط این برد پشتیبانی می گردد. امکانات ارتباطی وایفای و بلوتوث و اترنت این نسخه ارتقا یافته است وایفای برد از دو باند 2.4 گیگاهرتزی و 5 گیگاهرتزی پشتیبانی می کند و بلوتوث آن به نسخه 4.2 ارتقا داده شده است. برد به قابلیت PoE (تغذیه از طریق اترنت) مجهز شده است اما به یک HAT Board نیاز است. در کنار این با وجود یک پخش کننده گرما روی پردازنده پیش بینی می شود برد دارای مدیریت گرمایی مناسبتری باشد. با توجه به محبوبیت فراوان رسپبری پای انتظار می رود کاربران ازاین برد در بسیاری از کاربری ها نظیر اینترنت اشیا ، رباتیک ، پردازش تصویر و ... بهره ببرند.
رزبری پای,کرتکس A53 ,وایفای دوبانده,چهار هسته ای ,اینترنت اشیا ,رباتیک
دانگل وایفای رسپبری از پردازنده BCM43113 بهره می برد که از محصولات cypress است. این محصول دانگل وایفای توصیه شده برای بردهای رسپبری پای می باشد و در تست های متعددی که برای رسپبری پای با دانگلهای متعدد انجام شده است بهترین عملکرد را داشته است.
The official and recommended universal USB WiFi dongle for Raspberry Pi
رسپبری پای ماژول وایفای