esys.ir »
برد NanoPC-T6 یکی از جدیدترین محصولات شرکت FriendlyElec است که بر پایهی تراشهی قدرتمند Rockchip RK3588 طراحی و تولید شده است. این تراشه شامل چهار هستهی پردازشی ARM Cortex-A76، چهار هستهی Cortex-A55، پردازندهی گرافیکی Mali-G610 MP4 و یک واحد پردازش عصبی (NPU) با توان پردازشی ۶ TOPS برای اجرای وظایف مرتبط با هوش مصنوعی است. این برد در نسخهی فعلی، با طراحی ۸ لایه و در ابعاد ۱۱۰ در ۸۰ میلیمتر عرضه میشود و از رم ۱۶ گیگابایتی LPDDR4X و حافظهی داخلی eMMC با ظرفیت ۶۴ گیگابایت بهره میبرد. همچنین مجهز به درگاه MicroSD، اسلات PCIe (از نوع miniPCIe) و اسلات M.2 NVMe برای توسعهی بیشتر قابلیتها است. در بخش ارتباطات، NanoPC-T6 گزینههای متعددی را ارائه میدهد؛ از جمله دو درگاه اترنت ۲.۵ گیگابیتی، دو پورت USB (نسخههای ۲ و ۳)، ورودی HDMI و دو خروجی HDMI با پشتیبانی از وضوح تصویر تا 8K. یکی از تفاوتهای مهم این مدل با بردهای قبلی سری NanoPC، استفاده از هدر ۴۰ پین GPIO به جای ۳۰ پین متداول در محصولات گذشته است که قابلیت توسعهی سختافزاری بیشتری را برای کاربران فراهم میسازد. این برد قابلیت اجرای سیستمعاملهای Debian، Ubuntu و Android (بر اساس ایمیج رسمی سازنده) را دارد و همچنین از فریمورکهای محبوب هوش مصنوعی مانند TensorFlow و PyTorch پشتیبانی میکند. به همین دلیل، NanoPC-T6 انتخابی ایدهآل برای پروژههایی است که نیاز به یک سیستم پردازشی قدرتمند، یا قابلیتهایی مرتبط با AI همچون بینایی ماشین، یادگیری ماشین، رباتیک و اینترنت اشیاء دارند.
این کالا با پیکربندی های (Configuration) متفاوت نیز عرضه می شود. (ثبت درخواست)
برد NanoPC-T6 یکی از جدیدترین محصولات شرکت FriendlyElec است که بر پایهی تراشهی قدرتمند Rockchip RK3588 طراحی و تولید شده است. این تراشه شامل چهار هستهی پردازشی ARM Cortex-A76، چهار هستهی Cortex-A55، پردازندهی گرافیکی Mali-G610 MP4 و یک واحد پردازش عصبی (NPU) با توان پردازشی ۶ TOPS برای اجرای وظایف مرتبط با هوش مصنوعی است. این برد در نسخهی فعلی، با طراحی ۸ لایه و در ابعاد ۱۱۰ در ۸۰ میلیمتر عرضه میشود و از رم ۸ گیگابایتی LPDDR4X و حافظهی داخلی eMMC با ظرفیت ۶۴ گیگابایت بهره میبرد. همچنین مجهز به درگاه MicroSD، اسلات PCIe (از نوع miniPCIe) و اسلات M.2 NVMe برای توسعهی بیشتر قابلیتها است. در بخش ارتباطات، NanoPC-T6 گزینههای متعددی را ارائه میدهد؛ از جمله دو درگاه اترنت ۲.۵ گیگابیتی، دو پورت USB (نسخههای ۲ و ۳)، ورودی HDMI و دو خروجی HDMI با پشتیبانی از وضوح تصویر تا 8K. یکی از تفاوتهای مهم این مدل با بردهای قبلی سری NanoPC، استفاده از هدر ۴۰ پین GPIO به جای ۳۰ پین متداول در محصولات گذشته است که قابلیت توسعهی سختافزاری بیشتری را برای کاربران فراهم میسازد. این برد قابلیت اجرای سیستمعاملهای Debian، Ubuntu و Android (بر اساس ایمیج رسمی سازنده) را دارد و همچنین از فریمورکهای محبوب هوش مصنوعی مانند TensorFlow و PyTorch پشتیبانی میکند. به همین دلیل، NanoPC-T6 انتخابی ایدهآل برای پروژههایی است که نیاز به یک سیستم پردازشی قدرتمند، یا قابلیتهایی مرتبط با AI همچون بینایی ماشین، یادگیری ماشین، رباتیک و اینترنت اشیاء دارند.
پردازنده راک چیپ آرکا3399، یکی از پردازنده های محبوب در سیستم های امبدد به ویژه برای کاربردهای تصویری محسوب می گردد و تاکنون اورنج پای و فایرفلای بردهایی مبتنی بر این پردازنده عرضه کرده اند. فرندلی الک نیز برد نانو پی سی تی4 را با این تراشه و در ابعادی کوچکتر از بردهای مذکور با یک مدار چاپی 10 لایه ساخته و در آن از یک رم 4 گیگابایتی و حافظه eMMC با ظرفیت 16 گیگا استفاده کرده است. همچنین امکان ذخیره سازی روی هاردهای سریع از طریق اسلات PCIe واقع در پشت برد میسر شده است. یکی از ویژگی های این پردازنده ،داشتن واحد پردازش گرافیکی داخلی Mali-T864 است که کیفیت تصویر 4K را پشتیبانی می کند، برد نیز گزینه های مختلفی را برای ارتباطات تصویر در نظر گرفته است خروجی تصویر DSI، eDP، HDMI، از این موارد است که برای ساخت نمایشگرهای آندرویدی می توان از هرکدام از این خروجی ها استفاده نمود. از طرفی برد دارای دو پورت ارتباطی با دوربین است و با توجه به امکانات پردازشی تراشه، می توان از این برد در پردازش تصویر نیز استفاده نمود. به لحاظ توانمندی های ارتباطی، برد دارای وایفای دوبانده با دو آنتن مجزا ، بلوتوث و اترنت گیگابیتی است که در پروژه های اینترنت اشیا می تواند بکارگرفته شود.
سری NanoPC , فرندلی آرم , پردازنده RK3399 , راک چیپ , رزولوشن تصویر 4K , برد آندرویدی , رم 4 گیگابایتی , نمایشگر آندرویدی , پردازش تصویر
شرکت فرندلی آرم نسخه جدیدی از برد NanoPC T3 تحت عنوان NanoPC T3 Plus جهت کاربران حرفه ای و پروژه های مختلف ارائه کرده است که از دو گیگابایت حافظه رم برخوردار است. مانند نسخه قدیمی، برد از سیستم روی تراشه 64 بیتی هشت هسته ای سامسونگ S5P6818 با معماری کرتکس A53 بهره می برد. فرکانس دینامیک پردازنده بین 400 مگاهرتز تا 1.4 گیگا هرتز می باشد. همچنین به منظور ذخیره سازی اطلاعات مختلف از 16 گیگا بایت حافظه eMMC به صورت آنبورد بهره می برد این ویژگی ها باعث می شود تا برد توانایی اجرای سیستم عامل های مختلف نظیر آندروید و دبیان را داشته باشد که ایمیجهای مربوطه از وبسایت سازنده قابل دانلود است. همچنین سازنده پکیج نرم افزاری موسوم به فرندلی کور مبتنی بر اوبونتو، کیوت و OpenGL برای توسعه راحتتر اپلیکیشنهای کاربردی درنظر گرفته است. اترنت گیگابایتی ، وای فای و بلوتوث برای کاربریهای تحت شبکه و ارتباطات بیسیم روی برد مجتمع گردیده است. برد از واحد مدیریت توانی مبتنی بر یک واحد میکروکنترلری برای بهینه نمودن حالت خاموش و روشن نمودن و کنترل ولتاژ بهره می برد. همچنین برای هدایت گرمایی بهتر پردازنده امکان نصب هیت سینک میسر شده است. از دیگر ویژگیهای چشمگیر این برد توانایی کارکرد در بازه دمای 40- تا 80+ درجه سانتیگراد است و این رنج دمای صنعتی وسیع در کمتر بردی دیده می شود.
برد 6818,فرندلی آرم,رنج دمای صنعتی,برد آندرویدی,64 بیتی 8 هسته ای,کرتکس A53
این کالا بدون آنتن وهیت سینک تامین میشود.
برد NanoPC-T2 ساخت شرکت فرندلی آرم از سیستم روی تراشه SoC چهار هسته ای سامسونگ با معماری کرتکس A9 بهره می برد. فرکانس دینامیک پردازنده تا 1.4 گیگا هرتز می رسد. اترنت گیگابایتی ، وای فای و بلوتوث این برد را از منظر شبکه و ارتباطات قوی ساخته است. این برد توانایی اجرای سیستم عامل های آندروید و دبیان را روی خود دارد. این برد دارای واحد مدیریت توان نیز می باشد. همچنین برای هدایت گرمایی بهتر پردازنده امکان نصب هیت سینک نیز میسر شده است. و با این امکانات مناسب کاربری های اینترنت اشیا، نمایشگرهای آندرویدی و ... می باشد.
فرندلی آرم,نانو پی سی ,پردازنده S5P4418 ,سامسونگ,کرتکس A9
K116E، السیدی 11.6 اینچی با تاچ خازنی است که توسط فرندلی آرم عرضه شده و از پروتکل eDP پشتیبانی میکند و نور پس زمینه آن نیز توسط PWM قابل کنترل است. این السیدی که از کیفیت تصویر بالایی (رزولوشن 1920 در 1080 ) برخوردار است با برد NanoPC T4 تحت سیستم عامهای آندروید و اوبونتو سازگار میباشد.
11.6inch eDP FHD LCD Display with Capacitive Touch (K116E)
السیدی فرندلی آرم
السیدی HD702V ، السیدی با اینترفیس LVDS با رزولوشن 1280 در 800 پیکسلی است که نور پشت زمینه این السیدی از طریق I2C قابل کنترل میباشد. این السیدی سازگار با بردهای نانوپای S2، نانوپی سی T2/T3/T3 plus و اسمارت 4418 و اسمارت 6818 تحت سیستم عاملهای لینوکس و آندروید است. السیدی مجهز به تاچ خازنی است و از یک بدنه سیاهرنگ با کیفیت ، زیبا و متقارن استفاده میکند و در پشت آن چندین سوراخ پیچ در نظر گرفته شده تا امکان نصب آسان این السیدی میسر شود.
- 7inch LVDS Cap-Touch HD Display w/ Case (HD702V) - Resolution: 1280x800 - Interface: LVDS - Board Support: Nano Pi S2, NanoPC T2/T3/T3 plus, Smart4418, Smart6818
فرندلی آرم,السیدی 7 اینچی
اچ دی 702 ای یک السیدی 7 اینچی با رزولوشن 800 در 1280 با تاچ خازنی است که از ارتباط eDP پشتیبانی میکند. فرندلی آرم این السیدی را برای برد نانوپی سی T4 عرضه کرده است که با سیستم عامل های آندروید و لوبونتو قابل راه اندازی است. نور بک لایت السیدی از طریق PWM قابل تنظیم است و از یک بدنه سیاهرنگ با کیفیت برخوردار است که جلوه خاصی به این برد داده است.
7inch eDP LCD Display with Cap-Touch (HD702E)
Resolution: 800 x 1280
Board Support: NanoPC T4
Interface: eDP