esys.ir »
برد توسعه ESP32 با السیدی 7 اینچی محصول Waveshare - دارای ماژول ESP32-S3 با دو هسته پردازنده 32 بیتی LX7 و پشتیبانی از وای فای و بلوتوث 5 - دارای حافظه 8 مگابایتی PSRAM و حاظه فلش 8 مگابایتی - مجهز به ال سی دی 7 اینچی با رزولوشن 800 در 480 پیکسلی - تاچ خازنی با ارتباط I2C و پشتیبانی از تاچ 5 نقطه و وقفه - دارای ارتباطات متنوع صنعتی CAN، RS485 , ... - کدنویسی با زبان های C/C++ (پلتفرم آردوینو و ESP-IDF) و میکروپایتون- محصولی کاربردی برای ساخت نمایشگر در پروژه های اینترنت اشیا و HMI
آردوینو نانو ESP32، پردازنده u-blox NORA-W106 (ESP32-S3)، برد میکروکنترلر بهمراه بلوتوث و وایفای، طراحی شده برای IoT، برنامه نویسی میکرو پایتون و آردوینو، اپن CPU، پشتیبانی از HID به عنوان Device
آردوینو,بلوتوث,وای فای,میکروپایتون,u-blox,ESP32
برد آردوینو پرتنتا سی 33 با میکروکنترلر عملیاتیRenesas R7FA6M5BH2CBG - پردازنده 32 بیتی آرم Arm Cortex-M33 با فرکانس کاری 200 مگاهرتز - دارای 2مگابایت حافظه ذخیره سازی Flash - دارای ماژول وایفای بلوتوث ESP32-C3 - سازگار با پلتفرم آردوینو و برد پرتنتا H7 - پشتیبانی از برنامه نویسی میکروپایتون - دارای واحد NXP® SE050C2 IoT Secure Element
آردوینو,میکروکنترلر Renesas,پردازنده Cortex-M33 ,ماژول ESP32,میکروپاپتون
بناناپای پیکو دبلیو اس 2 ، بردی در طرح شکل رزبری پای پیکو ولی با تراشه ESP32-S3 است، این تراشه دارای دوهسته میکروکنترلر 240 مگاهرتزی و با قابلیت وایفای و بلوتوث یکی از محبوب ترین تراشه های حوزه اینترنت اشیا است. این تراشه ارزان قیمت، واحدهایی برای اجرای شبکه های عصبی و پردازش سیگنال دارد. این برد با آردوینو ، میکروپایتون و ... از طریق پورت microUSB قابل برنامه ریزی است. از دیگر امکانات این برد می توان به ورودی- خروجی GPIO، پین هایی برای ADC و ... اشاره کرد.
ارزان قیمت, بردهای ESP ,بناناپای,میکروپایتون,آردوینو ,اینترنت اشیا
رسپبری پای پیکو دبلیو محصول جدید خانواده رزبری در سال 2022 است که مانند نسخه قبلی پیکو از میکروکنترلر RP2040 بهره می برد. این تراشه که ساخت بنیاد رزبری پای می باشد، دارای دو هسته پردازشی آرم کرتکس M0+ در کنار 256 کیلوبایت حافظه SRAM، حافظه فلش 2مگابایتی است. برد که در طرح شکل و ابعاد نسخه قبلی (51 در 21 میلیمتری) طراحی و عرضه شده، در این ورژن از یک تراشه وایفای CYW4343 از محصولات Infineon بهره می برد و به این ترتیب می تواند به عنوان گزینه مناسبی جهت کاربری های اینترنت اشیا مورد استفاده قرار گیرد، که به راحتی می توان برنامه های کاربردی با زبان های محبوبی مانند میکروپایتون برای آن توسعه داد.
رسپبری پای, میکروکنترلر RP2040 ,کرتکس M0+,میکرو پایتون
آردوینو نیکلا ویژن یک برد فشرده و مجهز آردوینویی با پردازنده STM32H747 است که در ابعاد کوچک 22.86 در 22.86 میلیمتری امکانات متنوعی مانند دوربین 2مگاپیکسلی، ماژول وایفای و بلوتوث، سنسور TOF، سنسور شتاب سنج و ژیروسکوپ و ... را ارائه می دهد. پردازنده با دو هسته آرم کرتکس M7 و کرتکس M4 از دستورات DSP نیز پشتیبانی می کند و دارای 1مگابایت حافظه RAM است. برد همچنین مجهز به 16مگابایت حافظه Flash می باشد و امکان تغذیه از طریق باتری 3.7 ولتی لیتیوم پلمیر برای این برد در نظر گرفته شده است. علاوه بر محیط توسعه آردوینو، امکان برنامه نویسی میکروپایتون با پلتفرم OpenMV نیز برای این این برد میسر شده است. با توجه به این امکانات ، برد مناسب کاربری های اینترنت اشیا، رباتیک، تجهیزات پوشیدنی، پردازش تصویر، تشخیص مانع و ... می باشد.
آردوینو,برد STM32 ,رباتیک ,تجهیزات پوشیدنی,پردازش تصویر, پلتفرم OpenMV,میکروپایتون
برد آرپی 2040 محصول Seeed Studio، برد کوچکی مبتنی بر پردازنده دو هسته ای RP2040 رزبری پای با معماری کرتکس M0+ است که در ابعاد 20 در 17.5 میلیمتری علاوه بر پردانده قدرتمند ، حافظه Flash با ظرفیت 2 مگابایت ، USB Type C، RGB LED و... را جای داده است. سایر امکانات نظیر GPIO، PWM، ADC و ... از طریق دو ردیف پین های کناری قابل دسترسی است. برد به لحاظ نرم افزاری توسط آردوینو، میکروپایتون و CircuitPython پشتیبانی می شود و به عنوان راهکاری در زمینه اینترنت اشیا، تجهیزات پوشیدنی و ... می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
رسپبری پای,ارزان قیمت,پایتون,آردوینو,کرتکس M0+,برنامه نویسی CircuitPython,تجهیزات پوشیدنی
ماژول دوربین OpenMV CAM H7 Plus ، یک برد توسعه کوچک مبتنی بر پردازنده STM32H743/STM32H745 با معماری ARM کرتکس M7 است و پلتفرمی برای پیاده سازی بینایی ماشین مبتنی بر STM32 است. امکان برنامه نویسی با میکروپایتون هم برای این برد میسر شده و شرکت سازنده یک محیط توسعه تحت عنوان OpenMV IDE ارائه کرده است. برد مجهز به دوربین OV5640 با توانایی گرفتن تصاویری 5 مگاپیکسلی و با رزولوشن 2592 در 1944 پیکسلی است، که یک لنز 2.8 میلیمتری نیز برای آن در نظر گرفته شده است. برد ارتباطات متنوعی مانند USB، SPI, CAN و... را در اختیار کاربران قرار می دهد.
آردوینو پورتنتا بردی با تراشه STM32H747 متشکل از دو پردازنده آرم کرتکس M7 و کرتکس M4 است که با مکانیسم خاصی با هم در ارتباط هستند این برد که اولین برد از مجموعه آردوینو با تراشه های stm32 محسوب می گردد، قدرت عملیاتی زیادی دارد به طوریکه با زبان های سطح بالا مانند میکروپایتون و جاوا اسکریپت نیز قابل برنامه ریزی است. امکانات سخت افزاری زیادی مانند وایفای، بلوتوث، ارتباط تصویر، سنسور دما، تراشه امنیت اینترنت اشیا و ... برای این برد در نظر گرفته شده است. از دیگر ویژگی های این برد امکان تغذیه توسط باتری های لیتیوم پلیمری است که کانکتوری برای اتصال این باتری ها و مدار شارژ آنها روی برد مجتمع شده است.
بردهای آردوینو,بردهای stm32 ,پایتون,کرتکس M7 , کرتکس M4
این ماژول دوربین از پردازنده Kendryte K210 بهره میبرد که پردازنده ای 64 بیتی با دوهسته معماری RISC-V است که بینایی ماشین و شنوایی ماشین را مجتمع کرده است. این محصول علاوه بر پردازنده دارای دوربین و السیدی 2.4 اینچی میشود و یک پکیج ارزان قیمت برای پردازش تصویر محسوب میگردد به ویژه که قابلیت اجرای میکروپایتون را دارد. برد در ابعاد 53.3 در 25.4 عرضه شده و دارای اسلات حافظه میکرو اس دی برای ذخیره سازی و ارتباط USB به سریال آنبورد می باشد و می تواند به تنهایی به عنوان پلتفرم اجرای پروژه های بینایی ماشین، کنترل دسترسی و ... مورد استفاده قرار گیرد.
ارزان قیمت,پایتون,ماژول دوربین